Távkönyvelési megoldások az Auditpontnál

Távkönyvelés

Sok ügyfelünk alkalmaz saját vállalatirányítási rendszert, és ennek a rendszernek a számviteli üzemeltetéséhez vesz igénybe az Auditponttól távkönyvelés szolgáltatásokat.

Legyen az saját fejlesztésű, vagy vásárolt vállalatirányítási rendszer, az Auditpont a legtöbb rendszerhez csatlakozni tud, és
  • távkönyveléssel adatokat tud rögzíteni a rendszerbe (pl. manuális bizonylatrögzítés), vagy
  • az Auditpont API-n keresztül
    • közvetlenül becsatlakozik az ügyfél rendszerébe és onnan kiolvassa a szükséges számviteli adatokat, vagy
    • az ügyfél rendszeréből exportált adatokat importálja be, és dolgozza fel automatikusan.

 

Néhány példa ügyfeleinknél kialakított távkönyvelési struktúrára:
  • Adatimport számlázó programból: az Auditpont API -n keresztül közvetlenül ügyfelünk számlázó programjának adatbázisához csatlakozunk, vagy a számlázó programból készített adatexportot beolvassuk és  az adatinterfésszel közvetlenül a könyvelésbe illesztjük a kimenő számlákat.
  • Adatimport banki szoftverből: az Auditpont API -n keresztül közvetlenül ügyfelünk banki szoftveréhez csatlakozunk, vagy a banki szoftverből készített adatexportot beolvasva az Auditpont adatinterfészen keresztül közvetlenül a könyvelésbe illesztjük a banki tranzakciókat.
  • Adatimport saját egyedi vállalatirányítási rendszerből: amennyiben az ügyfél vállalatirányítási rendszerének nincs külön könyvelési modulja, az Auditpont API -n keresztül kinyerjük a számviteli szempontból releváns adatokat ügyfél rendszeréből, és közvetlenül beillesztjük az Auditpont könyvelési platformba,
  • SAP BO távkönyvelés: a vállalatirányítási rendszerek között széles körben elterjedt a SAP BO szoftvercsomag. Számos cégnek nyújtunk SAP BO távkönyvelési szolgáltatásokat.

Számviteli helpdesk: távkönyvelési szolgáltatásainkat igénybe vevő Ügyfeleinknek rendszerint számviteli helpdesk szolgáltatást is nyújtunk, mely biztosítja ügyfeleink számviteli / pénzügyi folyamatokban résztvevő alkalmazottainak betanítását és mindennapos támogatását a felmerülő számviteli problémák esetén.

 

Kérje ajánlatunkat és tapasztalja meg mennyi időt és költséget takaríthat meg az Ön cége is az Auditpont távkönyvelési szolgáltatásokkal.