SAP távkönyvelési megoldások az Auditpontnál

Távkönyvelés, számviteli helpdesk és számviteli rendszerek kialakítása

SAP BO távkönyvelés


A kis és középvállalkozások egyik legkedveltebb, távkönyvelést is biztosító vállalatirányítási rendszere az SAP Business One (BO) szoftvercsomag.

Az Auditpont számos ügyfelének nyújt SAP BO távkönyvelési szolgáltatást, jellemzően az alábbi szolgáltatási struktúrák szerint:

  • távkönyvelés bizonylat rögzítéssel: jellemzően Auditpont végzi a bejövő számlák rögzítését, egyéb számviteli feladatok ellátását (bérfeladások, tárgyi eszközkönyvelések, havi főkönyvi zárási folyamatok, stb) ;
  • távkönyvelés controlling-al: jellemzően ügyfél rögzíti a tranzakciókat a SAP BO rendszerbe, Auditpont adózási, számviteli szempontból ellenőrzi a könyvelést;
  • távkönyvelés időszakonkénti ellenőrzésekkel: ügyfél rögzíti a tranzakciókat, Auditpont igény szerint időközönként (negyedévente, vagy éves záráskor) algoritmusok alapján ellenőrizi a számviteli integritást, adóügyi megfelelőséget.
  • számviteli helpdesk : ügyfeleink számviteli / pénzügyi folyamatokban résztvevő alkalmazottainak betanítása / támogatása telefonon, emailen.

 

A SAP BO rendszerben keletkezett adatokból készített jelentések alapján Auditpont elkészíti és benyújtja az időszakos bevallásokat (áfa, KSH, társasági adó, stb ) és az éves beszámolót.

Szakembereink nem csak a mindennapos könyvelési, adóbevallási feladatoknál tudnak ügyfeleink segítségére lenni, hanem SAP BO rendszerek számviteli paraméterezésében, számviteli rendszerek kialakításában is sok éves tapasztalattal rendelkezünk.
Kérje ajánlatunkat SAP BO távkönyvelési szolgáltatásunkra.