Rugalmas ONLINE KÖNYVELÉSI megoldásaink

Ügyfeleink igényéhez igazított sztenderd vagy egyedi szolgáltatási szintek az online könyvelésben

Online Könyvelés

Az Auditpont az online könyvelés teljes spektrumát szolgáltatja ügyfeleinek, így az Auditpontnál minden cég megtalálhatja az igényeinek leginkább megfelelő online könyvelési szolgáltatási szintet.

Az alábbiakban láthatnak néhány példát az ügyfeleinknél leggyakrabban kialakított online szolgáltatáscsomagokra.  Természetesen a szolgáltatások egyedi kombinációja is igény szerint kialakítható.

A cégük igényeinek megfelelő optimális szolgáltatási szint beállításánál szakembereink szívesen állnak a rendelkezésükre.

 

A hagyományos könyvelés során ügyfeleink az általuk beszkennelt vagy fényképezett számviteli bizonylataikat az ügyfélkapunkon, vagy mobil applikációnkon keresztül feltöltik szerverünkre, vagy fizikailag eljuttatják azokat hozzánk, és az Auditpontnál történik meg a bizonylatok digitalizálása.
A bizonylatok adatai ezután manuálisan kerülnek rögzítésbe az Auditpont könyvelési rendszerébe. A számviteli feldolgozást követően a számviteli, pénzügyi adatok egyből elérhetőek az onlnie Auditpont ügyfélkapunkon, vagy mobil applikációnkban.

Az Auditpont API az Auditpont egyedülálló, automatikus könyvelést biztosító adatkapcsolódási megoldása, mely során képesek vagyunk bármilyen számviteli adatot ügyfeleink rendszereiből elektronikusan kinyerni, és az adatokat közvetlenül a könyvelésben rögzíteni. Ez történhet akár úgy hogy ügyfeleink exportálják az adatokat a saját rendszereikből, és feltöltik szerverünkre az adatállományt, vagy közvetlenül csatlakozni is tudunk ügyfeleink rendszereihez, és a szükséges adatok kiolvasása után rögzítjük azokat az Auditpont könyvelési rendszerben.

Az API modulárisan kiépíthető a különböző fajta bizonylatok körére (pl, vevőszámlák, szállító számlák, banki utalások, stb).
Ügyfeleink rendszereinek felkészültsége alapján tehát arra is lehetőség van, hogy bizonyos számviteli adatokat, bizonylatokat az Auditpont API -n keresztül automatikusan, egyéb bizonylatokat pedig manuálisan rögzítsünk a könyvelési rendszerben.

A számviteli feldolgozást követően a számviteli, pénzügyi adatok ugyancsak egyből elérhetőek az Auditpont ügyfélkapunkon, vagy mobil applikációnkban.

Bizonylat rögzítéssel kombinált távkönyvelés során könyvelőink az ügyfeleink saját maguk által üzemeltetett könyvelési/vállalatirányítási rendszerébe lépnek be biztonságos internetes csatornán keresztül (leggyakrabban VPN + RDP protokoll), és közvetlenül ügyfél rendszerében rögzítik a számviteli bizonylatokat, amelyeket az ügyfél rendszerében jelenítenek meg, vagy ügyfél feltölti ezeket ügyfélkapunkon keresztül szerverünkre.

A kis és középvállalkozások egyik legkedveltebb, távkönyvelést is biztosító vállalatirányítási rendszere az SAP Business One (BO) szoftvercsomag. Az Auditpont számos ügyfelének nyújt SAP BO távkönyvelési szolgáltatást. Szakembereink nem csak a mindennapos könyvelésben tudnak ügyfeleink segítségére lenni, hanem SAP BO rendszerek számviteli paraméterezésében, számviteli rendszerek kialakításában is sok éves tapasztalattal rendelkeznek.

A távkönyvelésnél is – legyen az SAP BO vagy egyéb számviteli rendszer – maximálisan tudunk alkalmazkodni ügyfeleink igényeihez. A szolgáltatási szintet rugalmasan alakítjuk ki ügyfeleinkkel: a bizonylatok Auditpont általi rögzítésétől, az ügyfeleink által rögzített bizonylatok helyességének ellenőrzésén keresztül, a vállalatirányítási rendszerekből kiexportált számviteli adatok tételes vagy algoritmusokon alapuló ellenőrzéséig, bárhol kialakítható az ügyfél és Auditpont közötti munkavégzés optimális szeparációja.

A fenti szolgáltatási szintek általában mindig tartalmazzák a különféle adóbevallások (ÁFA, Társasági adó, Iparűzési adó, stb ), illetve az éves beszámoló Auditpont általi elkészítését és a hatóságokhoz történő benyújtását is.

 

Kérje ajánlatunkat online könyvelési szolgáltatásainkra, egy órán belül megküldjük Önöknek ajánlatunkat.